Veckans Rek - ny partner

Veckans Rek är en nyinitierad webbplats med färska nyheter om svensk poker, intervjuer och reportage, turneringskalender samt tävlingar med fina priser som allt från profilprodukter till paketresor med inköp och hotell till spännande turneringsdestinationer i Europa. Därtill erbjuder sajten en uppsjö av vassa rekar inom odds/betting samt erbjudanden inom casino och E-sport.

Värdefulla erbjudanden från Veckans Rek kommer presenteras löpande, håll gärna utkik på VeckansRek.se så du inte missar något!

 

Toggan Poker Travel paketerar prisvärda resor till flertalet pokerevents världen över med flyg, hotell, transfer och turneringsinköp inkluderat. Om du inte lyckats vinna ett paket via oss på the Family pot men ändå vill slå följe ut i Europa rekommenderar vi dig att ta kontakt med @togganpoker alt. togganpoker@telia.com

 

JULDAGSPOKER 2017

Måndag 25 december är det dags för nypremiär av vår traditionsenliga JULDAGSPOKER. I år arrangerar vi eventet i samarbete med VeckansRek som bl.a. håller i spelarauktionen.

Observera att turneringen startar kl.17.00. Mat serveras till samtliga deltagare kl.19.00.

Reservation av plats - Turneringen är cappad på 40 spelare. För att försäkra dig om en plats i startfältet anmäler du dig i tråden för Föranmälan på Facebook alt. mailar din anmälan till info@thefamilypot.se. Samtliga reservationer hävs kl.17.00 aktuell speldag.

Vaska din stack - Efter re-entryperiodens slut har du möjlighet att vaska din stack och få en ny för ordinarie inköp.

Info om turneringen:
Måndag 25 december kl.17.00
Texas 1200kr Deepstack Single Re-entry (6x20min)
30k startstack
20 min perioder med start på 50/100
Late reg till 19.30
Cap antal spelare: 40

Hjärtligt välkommen!